Інформація про подію:

Вартість – від 895 грн.
Тривалість – 2 дні / 1 ніч
Початок – 08:00.

Найближчі дати:

Доступні для бронювання дати позначені жирним шрифтом!

Травень – 06, 13, 20, 27 
Червень – 03, 07, 10, 14, 17, 21, 24, 28 
Липень – 01, 05, 08, 12, 15, 19, 22, 26, 29 
Серпень – 02, 05, 09, 12, 16, 19, 23, 26
Вересень – 02, 07, 09, 16, 21, 23, 30
Жовтень – 05, 07, 20
Листопад – 10, 24
Грудень – 

Інформація про маршрут:
1. Львів
2. Ужок
3. Перечин (дегустація 15 страв)
4. термальний басейн Барвінок
5. Середнє, винзавод Леанка
6. Виноградів (буйволяча ферма)
7. Синевирський перевал
8. Колочава (скансен Старе село, забава)
9. Сойми
10. Львів
Зверніть увагу!

Вартicть в cкладi збipноï групи - 895 грн/особи.
Виïзд зi Львова: 08:00. Повернення у Львiв: 20:30.

Перед бронюванням рекомендуємо ознайомитися з правилами замовлення послуг.

В період цвітіння крокусів ви маєте чудову нагоду побачити рясне цвітіння шафрану Гейфеля в Колочаві!

 

  • zakarpatski-nasolody-01
  • zakarpatski-nasolody-02
  • zakarpatski-nasolody-04
  • zakarpatski-nasolody-05
  • zakarpatski-nasolody-06
  • zakarpatski-nasolody-07
  • zakarpatski-nasolody-08
  • zakarpatski-nasolody-09
  • zakarpatski-nasolody-10
  • zakarpatski-nasolody-11
  • zakarpatski-nasolody-12
  • zakarpatski-nasolody-13
  • zakarpatski-nasolody-14
  • zakarpatski-nasolody-15
  • zakarpatski-nasolody-16
  • zakarpatski-nasolody-17
  • zakarpatski-nasolody-01
  • zakarpatski-nasolody-02
  • zakarpatski-nasolody-04
  • zakarpatski-nasolody-05
  • zakarpatski-nasolody-06
  • zakarpatski-nasolody-07
  • zakarpatski-nasolody-08
  • zakarpatski-nasolody-09
  • zakarpatski-nasolody-10
  • zakarpatski-nasolody-11
  • zakarpatski-nasolody-12
  • zakarpatski-nasolody-13
  • zakarpatski-nasolody-14
  • zakarpatski-nasolody-15
  • zakarpatski-nasolody-16
  • zakarpatski-nasolody-17

Насолоджуємося принадами Закарпаття

Компанія Feel Ukraine запрошує всіх бажаючих приєднатись до нашого дегустаційного релакс- туру «Закарпатські насолоди». Під час поїздки на вас чекають неймовірні панорами Карпат, дегустація автентичної гуцульської їжі та напоїв, купання у термальних водах, забава у селі з десятьма музеями, а навесні ви отримаєте нагоду побачити цвітіння шафрану Гейфеля в Колочаві.

1 ДЕНЬ ТУРУ
Зранку о восьмій ми виїжджаємо зі Львова до села Ужок, що на Закарпатті. Це унікальне село, через яке проходить найгарніша гірська залізнична магістраль – з чисельними підйомами, тунелями та віадуками. Тут знаходиться національний природний парк, де водяться рідкісні тварини і ростуть букові праліси. В Ужку ми оглянемо Храм святого архістратига Михаїла (зведений у XVIII ст.), який є одним з найвідоміших зразків бойківського дерев’яного зодчества на Закарпатті. Крім того, Ужок славиться своїми тринадцятьма джерелами з цілющою мінеральною водою, яку ми обов’язково скуштуємо.

Далі рушаємо у Перечин, де на нас чекає обід-дегустрація 15 автентичних закарпатських наїдків (м’ясні та овочеві страви, традиційні солодощі та сливовий бренді). Після обіду рушаємо у Барвінок, де купатимемось в одному з тутешніх термальних басейнах. Вода у басейнах цієї місцевості по своєму хімічному складу дуже схожа на термальну воду на найкращих курортах Німеччини, Франції та Чехії. Купання у ній – це справжня насолода та користь для організму.

Після спа-процедур особливо приємно скуштувати смачного закарпатського вина, що ми і робитимемо у с. Середнє. Між іншим, середнянські винні погреби є пам’яткою архітектури XVI століття і занесені ЮНЕСКО до списку десяти найкращих винних підвалів Європи. Колись тут височів справжній середньовічний замок, від якого сьогодні залишились руїни. Десь глибоко під землею ще й досі існують таємні ходи, які виводили людей під час воєн на безпечну місцевість.

О дев’ятій вечора ми прибудемо до садиб сільського туризму (Берегівський р-н.), де повечеряємо і переночуємо.

2 ДЕНЬ ТУРУ
З самого ранку на нас чекає сніданок та виїзд у Виноградів, де відвідаємо найбільшу в Україні буйволину ферму. Тут виготовляють різноманітні сорти сиру, в тому числі моцарелу. Мало хто знає, що справжня класична моцарела повинна виготовлятись не з коров’ячого молока, а з молока чорних буйволиць. Тому радимо не відмовляти собі у задоволенні і продегустувати на фермі смачні і корисні сири, яких ви не знайдете у звичайному супермаркеті.

*(Навесні, в період цвітіння крокусів!) Після огляду ферми рушаємо в Міжгір’я, де піднімемось канатно-крісельною дорогою на гору Маковиця, без поспіху милуючись весняними карпатськими краєвидами. В одній із кнайп Міжгір’я на нас чекає обід.

Далі по програмі – родзинка подорожі – Колочава. 

*(Навесні, в період цвітіння крокусів!) Ті щасливчики, які потраплять сюди весною, відчувають себе ніби у казці: автентичні закарпатські хатинки потопають у безкрайньому морі фіолетових крокусів. Крокус (або шафран Гейфеля) – квітка особливої, вишуканої краси, згадки про яку можна зустріти ще в давньоєгипетських папірусах. Із рослини виготовляли парфуми, фарбу для матерії, дорогоцінну приправу для царської кухні і цілющі ліки. Фіолетові крокуси користуються великою популярністю у флористів Англії. Вони захоплюються дивовижним поєднанням тендітної краси і величезної життєстійкості цієї рослини. У давньому англійському повір’ї говориться, що милування крокусами особливо йде на користь чоловікам. Воно налаштовує їх на романтику і вселяє бажання подорожувати, здійснювати благородні вчинки. З чого робимо висновок: така концентрація крокусів, яку ми побачимо у селі Колочава, однозначно перетворить чоловіків у романтичних лицарів!

Колочаву називають селом десяти музеїв. Їх дійсно десять і кожен з них має свою унікальну експозицію, присвячену життю та побуту закарпатців у різні історичні періоди (починаючи з давніх часів і закінчуючи періодом панування тут радянської влади). Особливої уваги заслуговує дерев’яна Церква святого Духа (XVIII ст.) – окраса та архітектурна гордість закарпатського краю.

Колочава – це музей-скансен – найсучасніший спосіб організації музейного простору. Час тут ніби зупинився, відвідувачі мають можливість зануритись в історію і побачити наживо культуру і традиційні ремесла закарпатців. Тут нашу екскурсійну групу чекає смачне частування та театральне дійство зі сценками життя горян.

Насолодившись прекрасними краєвидами у Долині крокусів* або запальною забавою в корчмі у Вольфа, ми вирушаємо у село Сойми, де продегустуємо дуже особливу мінеральну воду. Її цілющі властивості зумовлені насамперед високим вмістом мінеральних солей, особливо кальцію і магнію. Тільки уявіть: один літр цієї водички містить стільки ж кальцію, скільки дві склянки молока!

Змучені і задоволені, повертаємось до Львова (прибуття о 23:30).

*Період цвітіння крокусів: березень - квітень.

До оплати входить:

Проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

Додатково оплачується:

Харчування, вхідні квитки в туристичних об’єктах.

Знижки для дітей:
- Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні - безкоштовно;
- Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру 80 грн./особа.

Вартість вхідних квитків:
- термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.
- дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 100 грн., екскурсія без споживання вина – 50 грн.;
- дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 65 грн.;
- Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний - 50 грн/ос., пенсіонери, студенти - 40 грн/ос., школярі – 25 грн/ос.;
- частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі - 70 грн./ос., діти - 35 грн/ос."

 

Інформація про проживання:

В затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні.

Інформація про харчування:

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
- шовдарь (копчений свинячий окіст),
- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
- пікниця (домашня ковбаса),
- квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
- заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
- банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
- печені на вогньові кромплі (картопля печена),
- колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
- палачінта з лекваром (млинець із повидлом),
- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вартість – 150 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 75 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день– відбувається в кафе села Колочава та складається зі страв місцевої кухні: суп грибний, ріплянка з м'ясом, салат, узвар, хліб. Вартість 110 грн./ос.